• MIDAS

Vingerafdruk sieraden

Bijgewerkt op: 21 sep. 2021

Deze op maat gemaakte sieraden krijgen een speciaal gegoten indruk van een vingerafdruk dat je zelf aanlevert. Zorg ervoor dat je erg zorgvuldig bent wanneer je de vingerafdruk afneemt. De scherpte van de afdruk, en de scherpte van de foto of scan die je hiervan neemt bepaalt hoe goed de afdruk op je juweel eruit komen te zien. We zullen je hierbij altijd begeleiden, en je kan natuurlijk altijd contact opnemen met de vraag of een afbeelding voldoende kwaliteit heeft.


Scherpe zwartwit afbeelding van een vingerafdruk
Goed afgenomen vingerafdruk

Herinnering die je altijd bij je draagt

Een vingerafdruk van een dierbare. Een persoonlijker sieraad bestaat bijna niet. Draag de persoon die veel voor jou betekent op subtiele wijze dichtbij. Bijvoorbeeld van je kind, dierbare of iemand die je verloren bent. Draag deze uiterst persoonlijke herinnering op subtiele wijze altijd bij je in de vorm van een ketting met hanger of een ring.Sieraden met vingerafdruk

De vingerafdruk is een exacte weergave van de vingerafdruk die je opstuurt. Door gebruik te maken van dit document zorgen wij ervoor het werkelijke formaat van de vingerafdruk hetzelfde is als op het sieraad. Door gebruik te maken van deze 1:1 door vertaling zal de vingerafdruk levensecht aanvoelen en aanzien.Ring met vingerafdruk

Je kan een vingerafdruk plaatsen op een signet ring, het is een hele authentieke manier om iemand bij je te dragen. Je vindt onze ringen met vingerafdruk op deze pagina.


Ketting met vingerafdruk

Draag je dierbare altijd bij je om je hals. Je vindt onze kettingen en hangers met vingerafdruk op deze pagina.


Hoe maken wij deze persoonlijke sieraden?

Al onze sieraden worden geprint met behulp van een gespecialiseerde hoge resolutie 3D-printer en met de hand gepolijst voor een perfecte gladde afwerking.


Alleen de mooiste materialen

Wij gebruiken goud, rosé goud en zilver voor al onze sieraden.7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven