Bijzondere vingerafdruk sieraden

Een vingerafdruk van een dierbare. Een persoonlijker sieraad bestaat bijna niet. Draag de persoon die veel voor jou betekent op subtiele wijze dichtbij. 

Deze op maat gemaakte sieraden krijgen een speciaal gegoten indruk van een vingerafdruk dat je zelf aanlevert. Bijvoorbeeld van je kind, dierbare of iemand die je verloren bent. Draag deze uiterst persoonlijke herinnering op subtiele wijze altijd bij je in de vorm van een ketting met hanger of een ring.

De vingerafdruk van jouw dierbare op jouw sieraad

Een vingerafdruk is uniek voor iedereen. Iemand kan veel voor je betekenen: een ouder, kind, geliefde, misschien ben je iemand verloren die dierbaar voor je is. Wij verwerken de herinnering aan die persoon in zilver of goud: op deze manier heb je een tijdloze herinnering. Met de persoonlijke sieraden van Midas draag je die herinneringen altijd bij je.

Hoe bestel je een sieraad met vingerafdruk?

Je kiest jouw sieraad uit en wij plaatsen er jouw specifieke herinnering op. Een vingerafdruk van een dierbare, een belangrijke datum of een audiofragment wat je bij blijft. Jij stuurt je audio, vingerafdruk of datum naar ons toe en wij gaan daarmee aan de slag. Je krijgt vervolgens een ontwerp. Pas als je tevreden bent gaan we aan de slag met het sieraad. 


Samen maken we het perfecte, persoonlijke sieraad voor je.

VINGERAFDRUK SIERADEN